Zakelijke IT-ondersteuning die je tijd en middelen waardeert

Geen enkel bedrijf is te klein voor deze computernerd

Onsite computerreparaties & IT-ondersteuning voor bedrijven.

Fiks IT helpt start-ups, kleine bedrijven, ZZP’ers en eenmanszaken met al hun vereiste computerreparaties en algemene IT-services. Ik maak ook je website als je online gevonden wilt worden. Neem contact met me op voor op maat gemaakte zakelijke IT-services.

Als bedrijfseigenaar is je tijd waardevol. Je wilt natuurlijk je tijd besteden aan doen waar je goed in bent; je bedrijf laten groeien. Dit betekent dat je erop moet kunnen vertrouwen dat voor al je IT-problemen en -strategieën wordt gezorgd, zonder alles zelf te hoeven overzien.

Ik weet dat tijd geld is bij het runnen van een bedrijf en daarom streef ik ernaar om:

 

 • je zo kort mogelijk van je kernzaken af te houden
 • IT gerelateerde problemen op te lossen zonder gedoe
 • toekomstige problemen proactief te voorkomen
 • door IT-oplossingen, je winstgevendheid te maximaliseren.

ZZP en eenmanszaken

Start-ups en Kleinbedrijf

Neem contact met me op voor meer informatie over mijn IT-ondersteuningsservices voor bedrijven.

Omdat alle IT-oplossingen op maat worden gemaakt, kun je er zeker van zijn dat je de service ontvangt die je bedrijf naar het volgende niveau kan brengen. Of je nu de eigenaar bent van de winkel op de hoek of een goedlopende autogarage hebt.

Fiks IT kan bogen op een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Ik streef ernaar om de gecompliceerde wereld van computers minder stressvol, duur en tijdrovend te maken voor mijn zakelijke klanten. Met Fiks IT kun je kwaliteitswerk, vriendelijke service en een snelle responstijd verwachten (gewoonlijk antwoord ik binnen 1 uur op elk serviceverzoek tijdens kantooruren!)

Heb je een computertechneut nodig?

Om van mijn diensten gebruik te maken, hoef je alleen het onderstaande formulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Ik kom in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

  Lees de ervaring van andere zakelijke klanten

  Hans heeft de website van ons restaurant gemaakt en zorgde dat we tafelreserveringen netjes per e-mail binnen krijgen. Hiervoor heeft hij ook onze laptop opnieuw ingericht en alles werkt echt geweldig en we kunnen als het nodig is, altijd zijn hulp inroepen.

  ★★★★★

  – Dusan Zivkovic
  Restaurant Balkan

  De film-pc was stuk, dus geen filmpjes meer onder de toonbank. Ik dacht, dat wordt een nieuwe pc kopen, maar met een paar nieuwe onderdelen en vakkundig werk, draaien de filmpjes weer in de wasmachines onder de toonbank. Helemaal top en goede service.

  ★★★★★

  – Diana
  Laundries Women’s Secondhand Store

  Ik ben geweldig geholpen door Hans. Twee laptops zijn opgewaardeerd naar Windows 10. Hij heeft zelfs dierbare foto’s kunnen redden van een defecte harde schijf. Ook is het bewakingssysteem verbeterd. Ik ben erg tevreden en beveel hem zeker aan.

  ★★★★★

  – Mengjie
  Cafeteria-eetcafé “het Hoekje”