Ervaar het gemak van computerreparaties aan huis met Fiks IT

Met één telefoontje hulp aan huis!

Thuisgebruikers hoeven de computer niet weg te brengen…
Fiks IT komt naar je toe!

Heb je geen tijd om je pc of laptop naar de plaatselijke computerwinkel te brengen, maar heb je toch een dringende reparatie nodig? Dan is het fijn te weten dat Fiks IT rechtstreeks naar je toe komt om computerproblemen bij je thuis op te lossen. Ik bezoek je thuis in Hengelo en omgeving om storingen aan je IT-apparatuur te verhelpen.

Je zorgen verdwijnen wanneer je de reparatie van je computer of randapparatuur door Fiks IT laat uitvoeren. Ik heb sinds 1983 ervaring met computers en besturingssystemen. In de loop van de jaren heb ik zoveel kennis opgebouwd, dat ik een uitstekende particuliere en zakelijke dienstverlening kan leveren.

Wil je dat je kinderen
veilig intenetten?

Is je PC langzaam
geworden?

Heb je de juiste
software nodig?

Wil je video-chatten met
familie of vrienden?

Thuisgebruikers krijgen een geweldige IT-ondersteuning en de computerhulp die nodig is

Fiks IT hecht we veel waarde aan je tevredenheid en gemak. Ik begrijp dat wanneer apparaten haperen, je werk en thuisleven daaronder kunnen lijden. Van het telewerken tot het vermaken van de kinderen, technologie staat centraal in alles wat we doen in de moderne tijd. Dit maakt computerhulp aan huis waardevoller dan ooit voor thuisgebruikers. Zo wordt de oorzaak van je probleem sneller opgelost dan wanneer je naar een computerreparatiecentrum moet rijden.

Ik lever computerreparatie en IT-ondersteuning, maar een tevreden klant is mijn grootste plezier. Fiks IT biedt 6 dagen per week, on-site service en reparatie voor laptops, PC’s, mobiele apparaten, data recovery en migratie ondersteuning. 

Omdat ik naar je toe kom wanneer je me nodig hebt, volledig transparant ben over het werk dat ik doe en al je vragen beantwoord, ervaar jij volledige zorgeloosheid. Ik bied zelfs informele computertraining voor technologisch nieuwsgierigen als een van mijn services!

Techneut nodig? Ik kan je helpen!

Ik sta klaar om je te helpen met al je IT- en computerprblemen. Contact opnemen is makkelijk, vul het onderstaande formulier in en ik antwoord zo snel mogelijk.

Ik kom in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

    Geen voorrijkosten. Concurrerende tarieven.

    Ook voor thuisgebruikers geldt een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je niet volledig tevreden bent met de service die ik heb verleend, ontvang je een volledige terugbetaling. (voorwaarden zijn van toepassing)