Vertrouw op de kracht van de diensten van Fiks IT

De professionele computertechneut tot je beschikking.

Ervaar de excellente diensten van Fiks IT.

Ik ben trots op mijn uitstekende technische- en klantenservice. Ik wil de soms verwarrende wereld van computers minder stressvol, goedkoper en minder tijdrovend voor je maken. Dat is waarom ik hard werk om mijn bedrijfswaarden van goed werk, vriendelijke service en een snelle responstijd hoog te houden. Ik garandeer een antwoord op elk serviceverzoek, via telefoon, online formulier of e-mail binnen een uur tijdens openingstijden. Daarbij gebruik ik gewoon Nederlands en vermijd zo veel mogelijk jargon, dat is wel zo makkelijk.

Als je vragen hebt over mijn diensten of beleid, kunt je bellen of online contact opnemen.
Ontdek zelf waarom Fiks IT de meest betrouwbare computerreparatieservice in Hengelo en omgeving is.

Fiks IT krijgt jouw I.T. probleem in één keer opgelost.

Data verlies?
Goede kans dat ik het kan herstellen!

 

Fiks IT gebruikt geavanceerde technologie om data te herstellen die per ongeluk is verwijderd of niet meer toegankelijk is door een defect. Uiteraard verwijder ik ook virussen, spyware en andere kwaadaardige software voor je.

Ik sluit je aan.

 

Ik help je bij het installeren en configureren van je WiFi, nieuwe computer of laptop. Problemen met je WiFi en bekabelde netwerk los ik voor je op.

Configuratie van Smart TV, telefoon, tablet, printer en streaming diensten voer ik ook voor je uit.

Heb je een probleem? Ik fiks het!
Reparatie van PC’s, Macs en laptops.

 

Fiks IT helpt je bij laptop, PC en Mac reparaties. Van het vervangen van beschadigde geheugenmodules, opstart- of verbindingsproblemen tot vervanging van een hard disk of inbouw van een nieuw moederbord.

Ik sta 6 dagen per week voor je klaar.

 

Betrouwbare, efficiente service tegen zeer concurrerende prijzen!
HOE WERKT HET?

  1. Bel me of vul het contactformulier in.
  2. Ik neem zo snel mogelijk contact op.
  3. We maken een afspraak.
  4. Ik fiks jouw probleem
    Zo makkelijk is het.

Ik ben gek op snelheid,
en breng jouw computer naar z’n maximum!

 

Raak je geïriteerd door het trage opstarten van je PC en programma’s? Ik kan jouw PC sneller maken, waarschijnlijk zelfs sneller dan toen je hem nieuw kocht.

Ik kom naar je toe.
Geen verborgen kosten of hoge telefoontarieven.

 

Dit betekent dat je met een gerust hart een afspraak met me kunt maken. Je weet vooraf dat ik er ben om je naar mijn beste kunnen te helpen. Je betaalt alleen voor de tijd die ik bij je ben, of aan de reparatie spendeer.

Ik bied ondersteuning voor, en werk met alle types computers en apparaten.

Ik ben er trots op dat ik een breed scala aan diensten kan leveren. Het maakt niet uit welke computer of apparaat je bezit, ik sta voor je klaar om jouw problemen snel en naar tevredenheid op te lossen.

En niet te vergeten, hulp op afstand

Bij ‘Hulp op Afstand’ log ik vanaf mijn werkplek op afstand in op je computer. Natuurlijk niet voordat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Hier gebruik ik het programma AnyDesk voor.

Tijdens de sessie kun je op je gemak meekijken en zie je precies hoe ik je computerkwestie oplos. Aan het einde van de sessie verbreek ik de verbinding en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.

Om je via Hulp op Afstand te helpen, heb je dus alleen het een goed werkende internetverbinding nodig en het programma Anydesk, dat je hieronder kunt downloaden.

Heb je een computertechneut nodig?

Om van mijn diensten gebruik te maken, hoef je alleen het onderstaande formulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Ik kom in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

    Geen voorrijkosten. Concurrerende tarieven.

    De service van Fiks IT wordt ondersteund door een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je niet volledig tevreden bent met de service die ik heb verleend, ontvang je een volledige terugbetaling. (voorwaarden zijn van toepassing)