Persoonlijke aandacht bij digitale problemen

Ik bied je computerhulp aan huis.

 

over mij

Je computerzaken in goede handen

over mij
Mijn naam is Hans Westerhof, ik ben oud-luchtmacht militair met functioneel leeftijdsontslag. Mijn eerste contact met een computer was in 1983 en ik werd gegrepen door de techniek en mogelijkheden. Die fascinatie heeft me nooit losgelaten en ik heb in de loop der jaren aanzienlijke kennis vergaard, niet alleen met betrekking tot computers maar ook met smartphones, tablets, TV’s, en satelliet- en kabelontvangers.
Deze kennis wil ik nu graag gebruiken om jou te helpen met computerhulp aan huis, wanneer je problemen hebt met digitale apparatuur.
  • Door mijn kennis & ervaring kan ik je een totaaloplossing bieden met één aanspreekpunt voor al je ICT vragen.
  • Ik geef je in ‘gewone mensentaal’ uitleg over het probleem en hoe ik het kan oplossen, en neem graag de tijd voor eerlijk advies.
  • Als ik geen oplossing kan bieden voor jouw computerprobleem, dan krijg je natuurlijk geen rekening. Wel zo eerlijk.

Wil je computerhulp met persoonlijke aandacht?

Ik sta klaar om je te helpen met al je IT- en computerprblemen. Contact opnemen is makkelijk, vul het onderstaande formulier in en ik antwoord zo snel mogelijk.

Ik kom in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

    Geen voorrijkosten. Concurrerende tarieven.

    De service van Fiks IT wordt ondersteund door een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je niet volledig tevreden bent met de service die ik heb verleend, ontvang je een volledige terugbetaling. (voorwaarden zijn van toepassing)